Werken met ons

Ons talent in jouw organisatie

We zijn er om duurzame gedragsverandering te realiseren. Wanneer onze experts – altijd op de hoogte van de nieuwste gedragsinzichten – zich aansluiten in jouw organisatie, gaat dat balletje rollen. De combinatie van onze vakinhoudelijke expertise en leergierige aard zorgt voor het gewenste resultaat. Van onderzoek tot aan het opleiden van de interne organisatie, van projectmanagement tot aan het geven van advies: dát is onze kracht. Vier dagen per week zijn we aanwezig bij de opdrachtgever. De vrijdag staat voor ons in het teken van onze eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling op onze thuisbasis, én een goed gesprek met collega’s, coach en andere gedragsexperts. Daardoor blijven we scherp.

Het mooie van maatwerk

Afhankelijk van de behoefte van jouw organisatie bespreken we hoe onze samenwerking eruit ziet. In de praktijk betekent dat we voor minimaal een half jaar in de organisatie aansluiten, maar vaker voor een periode van één of twee jaar. Daarom streven wij naar de beste match(es) tussen uitdaging, talent en opdrachtgever. Hierin zijn we flexibel: indien nodig kunnen er altijd meerdere talenten met andere focusgebieden aansluiten. We zijn gefocust op ons doel en de beste kwaliteit.

De loopbaan van een talent

Na twee jaar zijn onze talenten klaar voor hun volgende stap. Er zijn verschillende opties: ze stromen door binnen een andere tak van de Behavior Change Group, gaan aan de slag bij een opdrachtgever – een perfecte manier om de kennis van onze talenten te borgen in jouw organisatie – of stromen uit naar een volgende organisatie. Tijdens hun loopbaan wordt ondernemerschap gestimuleerd. Het is dan ook geen uitzondering als een talent besluit een eigen onderneming te starten.

Meer informatie en contact

Interesse of nog onbeantwoorde vragen? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact op met iemand uit ons team!