Werken bij ons

Jij als talent

Jij observeert de wereld om je heen. Je ziet hoe mensen op elkaar reageren en bent op zoek naar de onderliggende drijfveren. Met jouw kennis en creativiteit onderzoek je mogelijkheden om het bestaande gedrag om te buigen naar wenselijk gedrag. Dat is wat werken bij Behavior Change Talents – in een notendop – inhoudt.
+++

Een perfecte match

De geur van de collegezaal kun je je nog herinneren. En je hebt een masterdiploma (sociale) psychologie op zak. Van nature ben je proactief en niet vies van een flinke portie zelfstandigheid. Als je in gedachten steeds ‘ja’ hebt kunnen zeggen, kunnen wij een goede match zijn.

Het tweejarig traject

In twee jaar ontwikkel je je tot een ervaren gedragsexpert met stevige professionele vaardigheden. Je bent van alle markten thuis, van onderzoek en analyse tot aan opleiden en inspireren. De opdrachten die je krijgt variëren in duur, maar gemiddeld doorloop je twee à vier grote projecten in twee jaar. Vier dagen per week ben je bij de opdrachtgever en doe je praktijkervaring op. Op vrijdag ben je bij ons kantoor. Deze dagen staan volledig in het teken van je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor training, coaching en het inbrengen en bespreken
van casuïstiek

De werkweek van een BCT’er​

Van maandag tot en met donderdag werk je bij een opdrachtgever. Dat kan bij de overheid, een gemeente of een commercieel bedrijf zijn. Net wat jou interesseert en waar een opdrachtgever staat te trappelen om van start te gaan. Iedere vrijdag zijn we op ons kantoor. Er is dan uitgebreid de tijd voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat voedt je kennis en vaardigheden en houdt je fris. We sluiten de week af met een (fijne) borrel. Ontspannen het weekend in, daar houden we van.

Momenteel staat de onderstaande vacature niet open. Een open sollicitatie is altijd welkom.

Sollicitatieprocedure

Heb je een oogje op Behavior Change Talents? Dat horen we natuurlijk graag. We ontdekken graag wie je bent en wat je nieuwsgierigheid gewekt heeft. Vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in en je hoort binnen drie werkdagen van ons!

Dit is ons kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we de match tussen jou en ons als bedrijf. Wie ben je, wat drijft je, waar wil je naartoe, wat zoek je in jouw droombaan? Wij leren je graag beter kennen. Daarnaast is er ruimte voor jou om ons als bedrijf beter te leren kennen, zodat we de wederzijdse match kunnen onderzoeken.

Tijdens dit gesprek ligt de nadruk meer op het inhoudelijke stuk. In een korte
presentatie neem jij ons mee in jouw droomproject. Zo gaan we verder in op waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat je voor ogen hebt in een baan.

Welkom bij de club! We zien allebei een match en gaan graag het avontuur met
elkaar aan. Dat betekent dat we samen op zoek gaan naar een gave opdracht voor je. In de tussentijd zit je in onze ‘Talent Pool’. Je hebt nog geen contract, maar begint wel al aan het ontwikkelprogramma tijdens de trainingen op vrijdag. Zo committen we ons aan elkaar en investeren wij vast in jou met opleiding en ontwikkeling. Ook ben je al volwaardig onderdeel van ons bedrijf en sluit je lekker aan bij borrels en uitjes.

Zodra we een passende opdracht voor je hebben ontkurken we de champagne! Het
is namelijk tijd voor je contract. Proost!

Het gaat beginnen: je eerste opdracht voor Behavior Change Talents. Daar komt natuurlijk een heleboel bij kijken. Wij helpen je zo goed mogelijk op weg en zorgen ervoor dat je een zachte landing hebt, zowel binnen ons bedrijf als bij je
opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij dat jij je snel 100% een Behavior Change Talent voelt!

Neem contact op

Nieuwsgierig? Daar houden we van. Je kunt onderstaand contactformulier invullen. Je naam en telefoonnummer zijn daarbij vooral van belang. Of neem direct contact op met Sterre via sterre@behaviorchangetalents.nl of 06 14 60 74 67.

We kijken er naar uit!