Werken bij ons

Op dit moment zijn alle plekken voor het traineeship ingevuld.

We communiceren op deze webpagina wanneer we starten met de sollicitatieprocedure van een nieuwe traineegroep!

Vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een e-mail naar solliciteren@gedragsverandering.nl

Vacature:
trainee bij Behavior Change Talents

Je kunt je de geur van de collegezaal nog vers herinneren. Je hebt je masterdiploma (sociale) psychologie inmiddels op zak en bent klaar voor een kickstart van je loopbaan. Wellicht is ons traineeship jouw springplank om je in de praktijk te ontwikkelen tot professioneel gedragsveranderaar? Lees snel verder..

Wie zijn wij?

Wij zijn de grootste organisatie op het gebied van gedragsverandering in Nederland. Onze missie? De wereld van gedragsverandering laten groeien en onze maatschappij vooruit helpen: vooruitgang door gedragsverandering. Wij geloven dat gedragsverandering de toekomst is als het gaat om maatschappelijke transities binnen thema’s als gezondheid, mobiliteit en duurzaamheid. Wij helpen professionals en opdrachtgevers, zoals de Belastingdienst, de Volksbank, Rijkswaterstaat, Interpolis, ministeries en gemeenten om de psychologie achter gedrag te begrijpen. Door middel van onderzoek geven we opdrachtgevers advies om gedrag op de lange termijn te veranderen om zo écht verschil te maken. Ook leiden we anderen op tot gedragsveranderaars zodat zij zelf in hun organisatie aan de slag kunnen met onze missie.

De BCG bestaat uit drie labels: Dijksterhuis & van Baaren (D&B), Behavior Change Academy en Behavior Change Talents. Met zo’n 60 collega’s werken we vanuit het centrum van Nijmegen aan onze passie voor gedragsverandering. We zijn trots op wie we zijn en vinden het belangrijk om naar elkaar om te kijken. We gaan één keer per jaar een weekend weg om elkaar nog beter te leren kennen en de neuzen dezelfde kant op te houden. We vieren onze successen jaarlijks op de kerstdag. Maandelijks komen we samen om elkaar bij te praten over de toffe dingen die we doen. Dit sluiten we af met een borrel. Maar bovenal zien en spreken we elkaar dagelijks en genieten we samen van een verzorgde lunch.

+++

Het talents traject

Het talents traject is een tweejarig traineeship waarbij je je in twee jaar ontwikkelt tot een ervaren gedragsexpert met professionele vaardigheden. Je bent van alle markten thuis: van onderzoek en analyse tot aan opleiden en inspireren. De opdrachten die je krijgt variëren in duur: van een paar weken tot een paar maanden. Je gaat aan de slag binnen thema’s als duurzaamheid, mobiliteit of gezondheid. Binnen de twee jaar van het traineeship heb je de mogelijkheid om te ‘proeven’ van enkele thema’s om erachter te komen waar je interesse en ambitie liggen.

Je werkt vier dagen (maandag t/m donderdag) per week voor opdrachtgevers aan maatschappelijke vraagstukken. Hiermee doe je praktijkervaring op. De vijfde dag (vrijdag) staat volledig in het teken van je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je door middel van trainingen, coaching, intervisie en het bespreken van casuïstiek.

De ideale match

Start talents programma

Op 1 oktober 2023 gaat er weer een nieuwe lichting Talents van start en je kunt vanaf nu solliciteren. In juli vinden de eerste gespreksrondes plaats en in augustus de tweede gespreksrondes.

Sollicitatieprocedure

Heb je een oogje op Behavior Change Talents? Dat horen we natuurlijk graag. We ontdekken graag wie je bent en wat je nieuwsgierigheid gewekt heeft. Vul het sollicitatieformulier onderaan deze pagina in en je hoort binnen drie werkdagen van ons! 

Dit is ons kennismakingsgesprek. Hierin verkennen we de match tussen jou en ons als bedrijf. Wie ben je, wat drijft je, waar wil je naartoe, wat zoek je in jouw droombaan? Wij leren je graag beter kennen. Daarnaast is er ruimte voor jou om ons als bedrijf beter te leren kennen, zodat we de wederzijdse match kunnen onderzoeken.

Tijdens dit gesprek ligt de nadruk meer op het inhoudelijke stuk. Zo gaan we verder in op waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat je voor ogen hebt in een baan. Ter voorbereiding op dit gesprek sturen we jou een opdracht toe.

Welkom bij de club! We zien allebei een match en gaan graag het avontuur met elkaar aan. We ontkurken de champagne want het is namelijk tijd voor je contract. Proost!
Je gaat beginnen met het ontwikkelprogramma tijdens de trainingen op vrijdag. Ook sluit je aan bij onze borrels en uitjes.

Het gaat beginnen: je eerste opdracht of project voor Behavior Change Talents. Daar komt natuurlijk een heleboel bij kijken. Wij helpen je zo goed mogelijk op weg en zorgen ervoor dat je een zachte landing hebt, zowel binnen ons bedrijf als bij je
opdrachtgever. Het belangrijkste vinden wij dat jij je snel 100% een Behavior Change Talent voelt!

Solliciteren

Ben je enthousiast? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag!

We vernemen in jouw sollicitatie graag wie je bent, waarom je bij ons wilt werken, waar je vandaan komt en wat je meeneemt. We nodigen je uit om te solliciteren op een manier die bij jou past.


Vragen? Neem dan contact op met Lenneke.

Traineeship vervuld!

Afgelopen oktober is het traineeship gestart en alle plekken zijn vervuld. Op 1 oktober 2024 start waarschijnlijk de volgende lichting Talents. Hou onze website in de gaten voor wanneer de vacature open gaat en de sollicitatieprocedure weer van start gaat.
Aanmelden interesselijst