Werken bij ons

Als Behavior Change Talent breng je jouw kennis en expertise op het gebied van gedragsverandering in de praktijk. Daarnaast is het programma een kickstart voor je carrière en investeer je twee jaar in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Behavior Change Talent

Menselijk gedrag fascineert je. Je bent klaar om je kennis en expertise in de praktijk in te gaan zetten en wilt je tegelijkertijd snel verder ontwikkelen als gedragsexpert. Je hebt een WO-masterdiploma op zak in de richting van (sociale) psychologie en niet meer dan twee jaar werkervaring. Je bent zelfstandig, je bent ambitieus én je bent klaar om veel verantwoordelijkheid te krijgen.

Klopt deze omschrijving voor jou? Dan ben jij misschien wel ons nieuwe Behavior Change Talent.

Behavior Change Talent Traject

In ons tweejarige programma ga je leren én leveren. In dit traject ligt de focus op het toepassen van kennis in de praktijk, maar wij vinden aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei minstens zo belangrijk.

Ervaring en ontwikkeling 
Van maandag tot en met donderdag ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Je zult soms kleine vragen en problemen behandelen, maar ook zeker in aanraking komen met grootschalige projecten. Op deze manier doe je ervaring op met het toepassen van gedragsverandering binnen grote organisaties, waarbij je de brug vormt tussen kennis uit de wetenschap en toepassing daarvan in de praktijk. We zoeken altijd naar een goede match tussen talent en opdrachtgever, zodat jij je kan bezighouden met vraagstukken die je nauw aan het hart liggen.

Op de vrijdagen kom je naar ons kantoor om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doe je door het doorlopen van onze Talents Tour. Hierin houd je jezelf afwisselend bezig met ontwikkelingen in het vakgebied, professionele & praktische vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en intervisie. Je krijgt hierbij begeleiding van een coach en voor inhoudelijk advies kun je terecht bij je eigen mentor: een ervaren gedragsexpert.

Ruimte voor ontspanning
Deze tour doorloop je overigens niet alleen, maar samen met een team van andere talenten. Naast ontwikkeling is er uiteraard ook plek voor ontspanning in de vorm van lezen in onze hangmat, een potje tafeltennis of samen sporten én sluiten we de vrijdag altijd af met een biertje (of frisje) op de borrel. Kortom: iedere vrijdag is anders, maar altijd waardevol en leerzaam.

Werk en inkomen
In het eerste jaar van ons programma ontvang je een bruto maandloon van €2200, in het tweede jaar is dat €2400 per maand. Wat nog meer? Een eigen MacBook, iPhone en een NS Altijd Vrij-abonnement. Per jaar heb je 24 vakantiedagen, die je in overleg met je opdrachtgever(s) en ons kunt opnemen.

De volgende stap 
En na het afronden van het programma? Dan ben je klaar om de volgende stap te zetten. Tijdens het doorlopen van het traject krijg je steeds beter inzicht in wie je bent, wat je leuk vindt en waar je naartoe wilt groeien. Wat ons betreft zijn er meerdere opties: je kunt gaan werken voor een opdrachtgever, aan de slag binnen een tak van Behavior Change Group, óf wij helpen je bij het starten van een eigen onderneming onder de vlag van Behavior Change Group. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je ervaringen binnen het Behavior Change Talent programma te gebruiken als springplank naar een andere functie of zelfstandig een bedrijf te starten. Keuze genoeg.

Kom je ons team versterken?

Ben je enthousiast en wil je weten hoe je ons nieuwe talent wordt? Klik dan hieronder voor meer informatie.
Heb je eerst wat vragen? Neem dan contact op met Sterre (sterre@behaviorchangetalents.nl).