Team

Onze talents

Wij zijn trots op onze talenten. Zij zorgen ervoor dat er iedere dag weer een verschil wordt gemaakt. Samen werken we aan een betere maatschappij. 

We breiden continu ons team uit met talentvolle gedragsexperts. Iedereen heeft of ontwikkelt zijn of haar eigen deskundigheid. Zo kunnen we altijd oplossingen op maat leveren en kwaliteit garanderen. Als jij bent afgestudeerd in sociale psychologie en aan de start staat van je carrière, kijk dan eens onze Werken bij-pagina.

Ontmoet ons

Meer informatie en contact

Interesse of nog onbeantwoorde vragen? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact op met iemand uit ons team!

Kevin

Studie: BSc Psychologie, MSc Gedragsverandering
Rol:
Eindbaas
Interne team
Passie:
Opdrachtgevers zover krijgen dat ze gedragsverandering omarmen en ermee trouwen
Talent:
Strategisch, ik presenteer graag, zie wat mensen nodig hebben om te groeien. Daarnaast ben ik een échte keukenprins.
Als ik later groot ben, dan…:
run ik mijn eigen commune. 

Sterre

Studie: BSc Bedrijfskunde, MSc Organizational Design & Development
Rol:
HR Talent Manager 
Interne team
Passie:
potentiële Talents enthousiasmeren tijdens het sollicitatieproces, ontwikkeling van L&D programma’s om medewerkers succes vol te laten groeien en ontwikkelen,  meebouwen aan deze organisatie op strategisch vlak en lekker hardlopen in het bos.
Talent: Enthousiasmeren & aanwakkeren, (organisatie) sensitief,  mensen vooruit willen helpen.
Als ik later groot ben, dan…: woon ik in mijn droomhuis aan het water én heb ik nog meer van de wereld gezien. Daarnaast stuur ik een team aan in een jong en klein bedrijf. Dat frisse past bij mij.

Sjors

Studie: Bachelor of Business Administration (BBA) – Bedrijfskunde (MER), BSc Psychologie, MSc Gedragsverandering
Rol:
People Manager Talents
Huidige opdrachtgever:
team duurzaamheid Dijksterhuis & van Baaren
Passie:
 (Voorkomen) van afval, mobiliteit, technologie & innovatie en persoonlijke ontwikkeling. 
Talent: Nieuwsgierig, nauwkeurig en droge humor. 
Als ik later groot ben, dan…: ontwikkel ik mezelf met dezelfde bevlogenheid als nu – en ben ik nog rijker aan mooie ervaringen. Ik help anderen om te groeien en te bloeien

Sanne

Studie: BSc Psychologie, MSc Marketing, MSc Gedragsverandering
Rol:
docent inhoudelijke Leerlijn
Interne team
Passie:
Anderen meenemen in de wondere wereld van gedragsverandering.
Talent:
Als er een gebrek is een enthousiasme of energie dan moet je mij bellen; de boel (weer) in beweging brengen of enthousiasme aanwakkeren is iets wat mij heel natuurlijk afgaat.
Als ik later groot ben, dan…: heb ik een eigen plantenzaak en een hele leuke hond.

Sanne

Studie: BSc Sociale Psychologie, MSc  Work- & Organizational Psychology, Leergang Positieve Psychologie
Rol:
Talent coach
Interne team
Passie:
Vitaliteit en authenticiteit
Talent:
Anderen helpen om inzicht te verkrijgen in hun kernwaarden en motiveren om daarnaar te leven én te werken.
Als ik later groot ben, dan…:
bezit ik – samen met mijn vriend (psychomotorisch therapeut) in de omgeving van Den Bosch een mooie buitenlocatie. We geven individuele- en groepssessies om anderen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit zal een mooie mix van actie (sporten/bewegen) en reflectie (psychologische kennis delen) worden.

Tanneke

Studie: BSc psychologie, MSc gedragsverandering, opleiding tot Beroepscoach
Rol: Coach
Interne team
Passie: Psychologie en surfen
Talent: Empathisch, ondernemend, enthousiasmerend.
Als ik later groot ben…: vroeger wilde ik altijd dolfijn worden. Inmiddels weet ik dat mijn doel niet in een vaste professie (of diersoort) ligt, maar juist in de afwisseling tussen situaties en uitdagingen die mij nieuwsgierig maken.

Laura

Studie: Bachelor (of Arts) Communicatiemanagement, MSc Communicatie en Cognitie 
Rol: Talent
Huidige opdrachtgever: Behavior Change Group
Passie: Volksgezondheid, geluk, informatievoorziening (vanuit de overheid) en privacy vind ik mooie thema’s en wekken mijn interesse.
Talent: Oog voor detail, analyseren van en kritisch kijken naar vraagstukken.
Als ik later groot ben, dan…: ben ik nog steeds niet uitgeleerd, help ik door middel van gedragsinzichten de gezondheidszorg te verbeteren en heb ik een fijn eigen huis waar ik mijn interieurdromen op kan loslaten.

Ellis

Studie: BA Communicatie, Pre-master Communicatie-en informatiewetenschappen, MSc Communicatie en beïnvloeding.
Rol: Talent
Huidige opdrachtgever: Dijksterhuis & van Baaren (D&B)
Passie: Met een project bijdragen aan een betere wereld.
Talent: Analytisch, betrokken, een echte aanpakker en enthousiast.
Als ik later groot ben, dan…: werk ik mee aan toffe gedragscampagnes vanuit mijn huis op een zonnige bestemming. Daarnaast zou ik graag mensen willen helpen met het beste uit zichzelf te halen.

Fabio

Studie: BSc Psychologie, MSc Gedragsverandering
Rol: Talent
Huidige opdrachtgever: verschillende projecten bij Happiness Lab
Passie: Gezondheidsgedrag en het inzetten van gedragsinzichten voor het verhogen van welzijn en geluk. Ook thema’s rondom diversiteit en verduurzaming spreken mij aan.
Talent: Kritisch, analytisch, werken met een open houding en behulpzaam. Daarnaast in samenwerking opzoek gaan naar een oplossing.
Als ik later groot ben, dan…: hangt mijn muur vol met gitaren en maak ik nog steeds elke dag muziek. Een hond in huis mag dan ook zeker niet missen.

Diede

Studie: BSc psychologie, MSc sociale psychologie
Rol: Talent
Huidige opdrachtgever:  Dijksterhuis & van Baaren (D&B)
Passie: Ik ben breed geïnteresseerd, omdat ik graag duik in nieuwe thema’s en vraagstukken. Maar duurzaamheid en diversiteit zijn thema’s waarbij mijn hart vaak net wat sneller gaat kloppen.
Talent: kritische denker met een analytische blik en open houding. Daarnaast ben ik leergierig en sociaal en inspireer ik anderen graag.
Als ik later groot ben, dan…: zing ik in een band en reis ik daarmee de hele wereld rond

Anne

Studie: BSc Psychologie, MSc Gedragsverandering
Rol:
Talent
Opdrachtgever
: Behavior Change Group team Marketing
Passie: ik vind het mooi en belangrijk om anderen te enthousiasmeren over gedragsverandering, omdat ik ervan overtuigd ben dat kennis over gedrag cruciaal is als je een verandering teweeg wil brengen.
Talent:
luisterend oor en anderen verder helpen. Daarnaast hou ik van plannen en organiseren en ga ik uitdagingen niet gauw uit de dag.
Als ik later groot ben, dan…: heb ik veel meer van de wereld gezien en heb ik mogen leren van andere mensen en culturen. Samen met mijn vriend woon ik in een huis met een heerlijke tuin waar ik mijn eigen groenten kan verbouwen. Ik ga nog steeds met net zoveel plezier naar mijn werk en kan met trots terugkijken op de bijdrage die ik heb geleverd aan de groei van ons werkveld.

Denise Venema

Naam: Denise
Studie: BSc, Communicatie- en Informatiewetenschappen, MSc Communicatie & Beïnvloeding.
Rol: Talent
Beschikbaar: Nee
Huidige opdrachtgever: Gemeente Dordrecht
Passie: Mijn gedragskennis laten bijdragen aan een betere samenleving.  Ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid, gezondheid en sociale zekerheid, maar duik ook graag in nieuwe thema’s en vraagstukken.
Talent: Sociale voelsprieten, enthousiast, nieuwsgierig en ik stel mij open om mezelf continu te blijven ontwikkelen. Maar mijn allergrootste talent is het eten van chocola zonder mega dik te worden ;).
Als ik later groot ben, dan…: reis ik in mijn lichtblauwe Volkswagenbusje naar zonnige surfbestemmingen samen met een hond en een partner. Iedere avond speel ik dan met mijn gitaar de sterren van de hemel bij het kampvuur op het strand.

Anne

Studie: BSc Psychologie, MSc Social, Health & Organisational Psychology
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Passie:
Mijn kennis van gedragsverandering toe passen in de praktijk om gedrag te stimuleren dat voor mens en maatschappij van belang is. Ik ben breed geïnteresseerd, maar duurzaamheid en mobiliteit staan bovenaan het lijstje.
Talent:
Met een kritische maar open blik situaties en vraagstukken benaderen waarvoor een creatieve oplossing bedacht kan worden. Daarnaast ben ik nooit uitgeleerd en werkt mijn enthousiasme (vaak) aanstekelijk.
Als ik later groot ben, dan…: Zeil ik de hele wereld over en stap ik aan land op plekken waar ze inzicht in gedragsverandering kunnen gebruiken. Hopelijk zijn dat mooie eilanden met zon, lichtblauwe zee, witte stranden en hoge bergen om in te kunnen hiken.

Femke

Studie: BSc Psychologie, MSc Economic and Consumer Psychology 
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Dijksterhuis & van Baaren (D&B) 
Passie:
De wereld een stukje mooier maken door gedragsverandering op een duurzame manier in te zetten. Daarom word ik eigenlijk enthousiast van veel verschillende thema’s, maar duurzaamheid en gezondheidsgedrag zijn onderwerpen waar mijn passie ligt. Daarnaast vind ik het leuk om anderen te inspireren op het gebied van gedragsverandering.
Talent:
Ondernemend, leergierig, sociaal en enthousiast. Ik krijg energie van werken in een fijn team en flauwe grappen maken is ook iets waar ik “wel” goed in ben.
Als ik later groot ben, dan…: Heb ik de wereld een stukje mooier gemaakt en reis ik de hele wereld over om anderen te inspireren op het gebied van gedragsverandering! Daarnaast heb ik een leuk huis in het zonnige Brabant waarin een hond zeker niet mag ontbreken.

Paul

Studie: BBA Hotelschool The Hague, BSc Psychologie, MSc Gedragsverandering 
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Voedingscentrum
Passie:
Voeding – in de context van het bevorderen van gezondheid en het verminderen van verspilling. 
Talent: 
Trainen, leiding geven, presenteren – sociale interactie voor, door en met anderen. Daarnaast bak ik graag zuurdesembrood. 
Als ik later groot ben, dan…: Ben ik nog steeds niet uitgeleerd.

Rona

Studie: BSc Psychologie, Msc Gedragsverandering
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Dijksterhuis & van Baaren (D&B) 
Passie:
Uitpluizen van gedrag binnen verschillende thema’s zoals veiligheid, mobiliteit of financiële weerbaarheid. Door het inzetten van gedragsverandering hoop ik het leven van in het bijzonder kwetsbare groepen een stukje prettiger, veiliger en gezonder te maken. Ook krijg ik veel energie van werken in teamverband
Talent: A
nderen enthousiasmeren, een kritische en analytische blik werpen en een liedje bedenken bij het horen van slechts één woord.
Als ik later groot ben, dan…: Woon ik in een mooi huis waar ik ’s ochtends in de zon een theetje kan drinken, uitgebreid kan dansen in de woonkamer en kan zingen in een badkamer met geweldige akoestiek. Gastdocent aan de universiteit, TedTalk spreker en stadsgids heb ik mogen toevoegen aan mijn CV. 

Daan

Studie: MA Communicatie en Beïnvloeding
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Passie:
Ik ben ontzettend dankbaar voor de energie van een gezond lichaam. Dat gun ik iedereen! Het is daarom mijn passie om mensen te stimuleren tot gezonde keuzes. Daarnaast wil ik bijdragen aan een mooie en duurzame wereld die uitnodigt tot geluk.
Talent:
Zeg nooit tegen mij dat je iets niet kan. Dan motiveer ik je met enthousiasme en vol vertrouwen om het te blijven proberen totdat het je lukt. Daarnaast pak ik graag problemen aan met creatieve en praktische oplossingen, kan ik goed tekstjes schrijven en ben ik leergierig.
Als ik later groot ben, dan…: Bewonder ik elke ochtend de eerste zonnestralen terwijl ik over schuimende golven surf. Vervolgens ga ik fris naar werk en overtuig ik opdrachtgevers om ons in te huren. Samen met een hecht team voeren we de opdracht uit en bewegen we doelgroepen tot gezonde keuzes.

Maritt

Studie: BSc Liberal Arts & Sciences – Cognitive Neuroscience & Psychology, Research Master Social & Health Psychology 
Rol:
Talent
Huidige opdrachtgever:
Dijksterhuis & van Baaren (D&B)
Passie:
Duurzaamheid, (mentale) gezondheid en diversiteit.
Talent:
Empatisch, analytisch en gepassioneerd. Ik heb een sterk oog voor detail en pak vraagstukken graag op een innovatieve en nauwkeurige manier aan. 
Als ik later groot ben, dan…: Heb ik een grote moestuin, blijf ik nieuwe landen en culturen ontdekken, en zet ik mijn kennis in voor een duurzame, gezonde en rechtvaardige samenleving.