Solliciteren

Start jouw sollicitatieprocedure door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als Behavior Change Talent breng je jouw kennis en expertise op het gebied van gedragsverandering in de praktijk. Daarnaast is het programma een kickstart voor je carrière en investeer je twee jaar in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben jij een (net) afgestudeerde gedragsexpert, klaar om je kennis en expertise in de praktijk in te gaan zetten? En wil je je tegelijkertijd snel verder ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel ons nieuwe Behavior Change Talent!

Hoe ziet het programma eruit?
In ons tweejarige programma ga je leren én leveren. In dit traject ligt de focus op het toepassen van kennis in de praktijk, maar wij vinden aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei minstens zo belangrijk.

Ervaring en ontwikkeling
Van maandag tot en met donderdag ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Je zult soms kleine vragen en problemen behandelen, maar ook zeker in aanraking komen met grootschalige projecten en gevraagd worden om je kennis te delen met medewerkers van deze organisatie.

Op de vrijdagen kom je naar ons kantoor om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken binnen een speciaal ontworpen programma. Je krijgt hierbij begeleiding van een coach en voor inhoudelijk advies kun je terecht bij je eigen mentor: een ervaren gedragsexpert. Naast ontwikkeling is er uiteraard ook plek voor ontspanning in de vorm van lezen in onze hangmat, een potje tafeltennis of samen sporten én sluiten we de vrijdag altijd af met een biertje (of frisje) op de borrel. Kortom: iedere vrijdag is anders, maar altijd waardevol en leerzaam.

De volgende stap
En na het afronden van het programma? Dan ben je klaar om de volgende stap te zetten. Tijdens het doorlopen van het traject krijg je steeds beter inzicht in wie je bent, wat je leuk vindt en waar je naartoe wilt groeien. Wat ons betreft zijn er meerdere opties: je kunt gaan werken voor een opdrachtgever, aan de slag binnen een tak van Behavior Change Group, óf wij helpen je bij het starten van een eigen onderneming onder de vlag van Behavior Change Group. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je ervaringen binnen het Behavior Change Talent programma te gebruiken als springplank naar een andere functie of zelfstandig een bedrijf te starten. Keuze genoeg.

Over ons
Ons Behavior Change Talent Traject is een initiatief van Behavior Change Group. Wij brengen opdrachtgevers de benodigde kennis en kunde bij op het gebied van gedragsverandering. Dit doen we door organisaties te inspireren, op te leiden en hen te begeleiden bij de toepassing van die kennis in de praktijk.

Hierbij zijn onze verander talenten onmisbaar. Zij zorgen bij onze opdrachtgevers voor een positieve impuls: met hun kennis en capaciteit kunnen zij direct aan de slag met belangrijke gedragsvraagstukken. Tegelijkertijd geven wij jonge gedragsexperts de kans om in een tweejarig programma hun expertise verder uit te bouwen en zichzelf volop te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Je hebt

 • een WO-masterdiploma in de richting van (sociale) psychologie en niet meer dan twee jaar werkervaring
 • naast je studie bij voorkeur extra curriculaire activiteiten gedaan (denk aan bestuur/commissie, vrijwilligerswerk of buitenland ervaringen)

Je kunt

 • gestructureerd, zelfstandig en efficiënt werken
 • out-of-the-box en tegelijkertijd pragmatisch denken
 • statistische analyses uitvoeren
 • anderen meenemen in je enthousiasme en complexe concepten begrijpelijk uitleggen

Je wilt

 • denken en werken op een hoog niveau
 • graag voor grote bedrijven/organisaties werken
 • jezelf en anderen continu uitdagen om te blijven ontwikkelen en groeien

Je krijgt

 • Het eerste jaar €2200 per maand, in het tweede jaar is het €2400 per maand
 • Macbook, Iphone en NS Altijd Vrij-abonnement
 • 24 vakantiedagen

Ben jij de gedragsexpert die wij zoeken en wil je ons volgende Behavior Change Talent worden? Vul dan het onderstaande online sollicitatieformulier in. Heb je vragen over het programma? Neem dan contact op met Sterre (sterre@behaviorchangetalents.nl).

 • Solliciteer nu

 • Voer een waarde tussen 0 en 20 in.